letters.to.stephanie

 

Tell me
[9-1]

2015.01.24. 19:19 Idézet
sweety

Úristen, de rég írtam "idegennek".

Kedves Guule! 95? Olyan fiatal vagy, és mégsem vagy olyan, mint a korodbeliek. Ez annyira csodás. Teljesen egyedi stílussal rendelkezel, nagyon jól írsz, fogalmazol. Azt hiszem Gabrieltől varázsolódtam ide, hozzád, az ő cseréit meg szoktam nézni, mert azokban többnyire van értelem.. :D Nem gondoltam volna, hogy itt fogok tölteni órákat, márpedig az elmúlt napokban körbenéztem, ahol csak nézhettem, mondjuk van még egy kis lemaradásom.. :D

Nem tudom, hogy miért írok most Neked. Azt hiszem, leginkább azért, hogy elmondjam, mennyire örülök neki, hogy megtaláltam a blogod. Igen, ezért írok (bár megjegyzem lúzerségemnek hála elég nehezen jutottam el magához a bloghoz (Y) :D) Olvasnék tőled, még, sokat. Remélem, fogsz még blogpostokat pötyögni.

Ja, és sok sikert életedhez, vágyaidhoz. Byeeeee x


 

Kedves Sweety! 

Hogy lehet hirtelen ennyi dicséretre reagálni? Köszönöm szépen :) Tervezem a blog életbentartását. Most, hogy így a vizsgaidőszak után újra hozzáláttam jöttem rá arra, hogy mennyire is hiányzott.

Remélem látlak még felém. Nagyon köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és írtál nekem!

guule


2014.08.12. 20:09 Idézet
LuCy

Szia, guule! :)

Egy örökkévalóság óta olvaslak, tulajdonképpen magam sem értem, miért nem írtam soha Neked. Sokszor elterveztem, de aztán valahogy elmaradt.

Egyszerűen varázslatos az oldalad, azon kevesek között tartom számon, amik rácáfolnak mindenre, amiért nem szeretem a \\\"való életről\\\" szóló blogokat. Nagyon szeretem, hogy van \\\"saját hangod\\\" (amit úgy látom Te is fontosnak tartasz, a kritikáidban észrevettem. :D). Novelláidba még épphogy csak beleolvastam, igyekszem majd elmélyedni bennük, de az egyedi hangulat azonnal megfogott. Szóval gratulálok mindenhez, de tényleg! :D Látszik, hogy sok munka van ebben a blogban.

És még egy utolsó pirospont: végre valaki, aki kellően vérengző kritikákat ír. Még az is lehet, hogy egyszer megjön a bátorságom nekem is, hogy kérjek egyet :D Egyelőre megelégszem azzal, hogy társoldalságot kérjek, ha ez lehetséges :P és további minden jót, sok ihletet :)

LuCy


:) Amikor mozdulatlanságban áll az oldal, se a chatben se sehol nem lehet látni életjelet, akkor mindig elgondolkodok, hogy biztos senki sem olvas rendszeresen. Aztán ilyenkor, rendszerint a semmiből ugrik elő egy olyan olvasó, aki bevallja, hogy már régóta kalandozik errefelé, én meg elcseppenek. Annyira szeretném, ha az ilyen régi látogatók bátran felvennék velem a kapcsolatot.

Nagyon köszönöm a sok türelmet, és időt amit az olvasásra fordítottál :) A kedves szavakat, mindent. 

Nagyon örülök, hogy végül írtál nekem, a csere természetesen mehet. :) A jelentkezésedet kritikáért pedig bármivel (látom írsz is, nem csak blogolsz) várom szeretettel :)

guule

 


2014.07.31. 21:30 Idézet
lenore

Ferike. Nagyon érdekes stílusa van ám ennek a novellának, olyan ízes, szépek a szavak, a dohányzó mama az elején egy az egyben megfogott. Olyan igazi novellás novella, amilyet az ember inkább olvasna könyvben, aminek a lapjai már sárgásak, mert annak úgy van hangulata. Egy pohárka tej mellett. Ez tejes novella, nem teás, de ezért van meg a hangulata, az eredeti hangulata, ami nagyon tetszett. :)

Amit most elkezdtél: Várom ám a befejezett novellát is! Mintha ez is saját élményből íródna. De az alapfelállás eddig elég sok érzést kiváltott belőlem, a hagyományos apuci karakter valahogy az én életemből is kilóg... Szóval ahogy készen vagy, olvasnám ám tovább is.

Agymenés: Ez nekem néhol már-már szürrealista magaslatokba tört, és ha más ír ilyen ködösen (és nem én, mily meglepő), sosem értem meg. De azért annyira én se vagyok puritán, hogy ne lássak egy picit a szavaid mögé, avagy ne képzeljek mögéjük egy általam kreált mondanivalót/történetet. Ahogy én értettem, szíven ütött, mert már ismerős volt az érzés, amit átadtál vele. Azért azt bevallom, bárhogy próbáltam, nekem ez nem állt össze és csak bizonyos részeiről gondolom azt, hogy értem. De hát mire jó az írás, ha nem arra, hogy hangulata legyen és érzelmeket, gondolatokat ébresszen az olvasóban? :)

A verseid nagyon tetszenek. Hangulatot adnak ezek is, verseknél nem is nagyon keresek mást. Csak eltévedek a szavak között és csócsálom őket, akár korgó gyomorral, mert egy sor ízletesebb lehet a legfinomabban ekészített rántott gombánál is. Valószínűleg te is gyűlölöd a gombát, mint a legtöbb normális ember. de én odavagyok érte, szóval ne vedd sértésnek! :D

Azt mondtam már, hogy imádom, ahogyan írsz? A fogalmazásodat. Tényleg a tiéd, érződik, hogy régóta írsz már és nem csak művészieskedni akarsz, a szavaid mögött pedig igazi érzések és hangulatok vannak. Most kezdtelek el olvasni, de a blogod is tényleg olyan, amit szívesen olvas az ember, és hangulatélménnyel lesz gazdagabb a bejegyzéseid után. Szóval hujhé-hurrá, írj, én meg olvaslak! :D

Üdv, lenore


Őszintén szólva, nem is nagyon tudom, hogyan válaszoljak. Irulok-pirulok, örülök :) remélem visszajársz majd hozzám, és olvasgatsz az elkövetkezőkben :)

Nagyon hálás vagyok, hogy időt szakítottál a kritika írására. Sokat jelent :)
 

guule


2014.07.17. 22:33 Idézet
Like-ex

Like-ex


2014.02.02. 14:39 Idézet

Röhej, milyen emberek szabadulnak el az interneten... Legalább ha utálkozik, mondana is valamit, mert így csak hatalmas kérdőjelekkel tudnék reagálni. Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy valahogyan korlátozni kéne az emberek megnyilvánulását az interneten...


2014.01.10. 16:51 Idézet
KURVAAANYÁÁÁÁD GCI

KURVA ANYÁD GECI KURVA ANYÁD GECI BASZD MEG A KURVA ANYÁD TE GECI, KURVA ANYÁD GECI! KURVA ANYÁD GECI, TE GECI! KURVA ANYÁD GECI! KURVA ANYÁD GECI!


Kedves Idegen!

Örülök, hogy ilyen jó napod van, az enyém is csodálatos volt, köszi az érdeklődést: képzeld, négyesre feleltem biofizikából, ami azért mégis csak sokkal szebb, mint a kettes :)

ui.: picit lejjebb vettem a betűméretet. Így azért mégis csak esztétikusabb, és nem bassza ki az amúgy is vibrációs mozgást végző szemgolyómat.

guule


2014.01.02. 14:47 Idézet
Effy (gameofthrones.gp)

Szia! Nem is tudom, hogy milyen oklevéllel jutalmazhatnám az oldaladat, de egyszerűen nem tudom kihagyni, hogy ne adjak neked semmit. Nagyon kedves gesztus tőled, hogy leveleket írsz a legjobb barátnődnek, mert én is hamarosan elkerülök az enyémtől és valahogy tartani akarom vele a kapcsolatot! Ezért megkapod ezt az oklevelet:


2013.12.26. 23:56 Idézet
olvasó

kajak nem értem miről szól a lapod?????? leveleket írsz na de kinek???


Válasz:

A messze élő legjobb barátnőmnek ^.^
A kezdő lap mondulcímében ott is az utalás: "Dear Stephanie, " - mint minden egyes levelem kezdő mondata :)
Amúgy jól értetted, a lap tényleg a leveleimről szól.


2013.12.18. 09:47 Idézet

Viccadict:

Bocsi, hogy ide, de nincsen vendégkönyved :(

 


Utólagos engedelmeddel bemásoltam :) Köszi, hoyg felhívtad a figyelmem egy régi hiányosságomra :)

guule


[9-1]

 

 // Flora // Cappy // Aisha //  Ninaa // matsuket //  Ab // Katherine //
// Alamaise // 

 

A kép és dizájn-alapanyagok forrásai:
(1) (2) (3) (4) (5)

 


Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!